måndag 13 mars 2017

Till Idre

Siljan till frukost


Direkt efter jobbet i fredags for vi upp till Nissan och det gick fort att få henne på rull. Vädret var väldigt fint med sol och torra vägar. Vi åkte till Rättvik där vi hittat ett ställe vid en båtklubb där man kan stå och fricampa. Innan vi kom fram hade det naturligtvis blivit mörkt men vackert ändå med ljusen från Rättvik och Vikarbyn som blänkte i Siljans is. 



 

  Så for vi vidare på morgonen och på tidig eftermiddag kom vi till ett Idre som badade i sol. 
Efter att vi installerat oss tog vi ut campingmöblerna och satt i den varma solen och fikade. Vi plockade fram ett fårskinn till Leo så han kunde ligga ute också.
Utsikt åt nordost





Leo har inte riktigt vett att ta det lugnt när vi är ute. Han älskar snö och far som en tätting när vi går i skoterspåren bakom husbilen. Vi har en väldigt bra plats i kanten på campingen så han kan få springa lite fritt i skogen.
Sedan är han väldigt trött och sover mycket mellan promenaderna.

I dag, måndag, är det snöfall och mulet och vi fixar med Nissan, bakar och myser mest. I eftermiddag ska vi gå och hyra slalomskidor för i morgon ska det vara fint väder igen. Jag kan inte åka så Magnus får fila med mig i barnbackarna till och börja med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar