söndag 26 mars 2017

Hemåt

Fredagen tillbringades också på slalomskidor, det fanns en viss nervositet att bryta ett ben så här sista dagen men det gick bra och gav mersmak. Nästa vinter blir det säkert många dagar i skidbacken.
Vi hade stämt träff med några vänner på restaurangen Vildmarksnästet och åt en supergod lunch. Kan rekommenderas. Nästet är vid lunch ganska fullt så man kan få vänta på sin tur.
På kvällen tog vi en öl på Världshuset.

På lördagen var det ett fantastiskt fint väder och jag tog en hundpromenad i snön innan vi for söderut.
Som vanligt gjorde vi ett stopp vid båtklubben i Rättvik. Vi hade eventuellt tänkt ta långfärdsskridskorna ut på Siljan men isen såg inte helt säker ut så vi avstod.

Snön började försvinna och när vi kom till nattstoppen Högbo bruk så fanns inte en flinga annat än i konstspåren. Under veckan vi varit i Idre hade våren kommit till mellansverige.

På söndagen for vi till Karlholmsbruk där vi tvättade och tömde husbilen. Nu finns bara skafferivaror kvar och kylen och frysen är avstängda. Nissan ställdes av.

Nu har det blivit riktigt vårvarmt och vi måste starta vårrustningen av båten därav detta.

Men vi är inte färdiga med husbilslivet innan nästa vinter ännu. Vi ska se till att få på sommardäcken så hon är lätt att få på rull igen till nästa gång. Är sugen på att åka till västkusten över nationalhelgen om det är bra väder då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar